E-LEARNING

Actiever, sneller én beter leren met e-learning op maat.

Wij creëren digitale leeroplossingen die jouw medewerkers zin geven om te leren.

'' Epyc heeft onze hoge verwachtingen ruimschoots waargemaakt. We zaten snel op dezelfde golflengte en ons project werd altijd correct en snel opgevolgd. Ze zijn er bovendien in geslaagd om erg complexe materie te vertalen in een aantrekkelijk en toegankelijk resultaat. Een absolute aanrader. ''
TOM HEIRBOUT - COMMUNICATION SPECIALIST IMEX FLANDERS

Waar ligt de kracht van e-learning?

Medewerkers laten leren waar en wanneer ze willen? Dit kan met interactieve e-learning. Met uitdagende opdrachten, leuke video’s en inspirerende cases geven we medewerkers goesting om te leren. Geen saaie trainingen of lange stukken tekst maar wel behapbare leeractiviteiten die ons leeroplossingen leuk en effectief maken. Wij helpen jou om het volle potentieel van digitaal leren te benutten.

Flexibel en toegankelijk

Met interactieve e-learning leren medewerkers wanneer ze willen en  krijgen ze makkelijk toegang tot de leerinhoud. Met een klik op de knop krijgen ze tips van een expert of kunnen ze hun kennis testen aan de hand van uitdagende opdrachten.

Kostenefficiënt

E-learning inzetten binnen jouw organisatie betekent een sneller bereik van een grotere groep medewerkers in vergelijking met traditionele klassikale opleidingen. Dit maakt e-learning een kostenefficiënte leeroplossing.

Up-to-date

De leerinhoud in de e-learning kan op elk moment gemakkelijk bijgewerkt worden zodat het lesmateriaal altijd actueel is.

Meetbaar

Via rapportages en dashboards heeft de medewerker en de leidinggevende altijd inzicht in de voortgang richting de gestelde leerdoelen.

Is jouw organisatie toe aan een nieuwe, ontspannen manier van leren?

Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het ontwikkelen van een Serious Game voor jouw organisatie.

Uw vraag werd doorgestuurd naar het Epyc team.
We nemen zo snel mogelijk contact op!
Oops! Daar ging iets de mist in! Same player shoots again!