Epyc Learning Platform, het slimme LMS

Ben je klaar om jouw lerende organisatie naar een hoger niveau te tillen en nog meer impact te maken in de ontwikkeling van alle medewerkers binnen de organisatie? Maak kennis met het Epyc Learning Platform.

Met dit leerplatform kan je alle interne leeractiviteiten op 1 plaats verzamelen. Daarnaast zit je ook zelf in de driverseat om impactvolle leerervaringen te creëren die de nodig skills laat ontwikkelen bij jouw medewerkers.

Wat kan het Epyc Learning Platform betekenen voor jouw organisatie?

Je krijgt het best of both worlds met het Epyc Learning Platform. Allereerst is het een geavanceerd leerplatform waarop alle interne leerinterventies en -activiteiten beheerd en georganiseerd kunnen worden.

Daarnaast is het echter eveneens een contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je ze zelf de cursussen en activiteiten kan ontwikkelen.

Leerplatform en leerbibliotheek

Op het Epyc Learning Platform beheer en organiseer je alle interne leerinterventies op een centrale en overzichtelijke plaats. De cursisten krijgen eenvoudig toegang tot de nodige leeroplossingen. Ze kunnen individueel aan de slag gaan met de inhoud. De webinar functionaliteit maakt het mogelijk om zowel synchroon als asynchroon te leren.

Inhoudscreatie en management

Met het Epyc Learning Platform heeft jouw organisatie de mogelijkheid om zelf leeractiviteiten te ontwikkelen en aan te bieden. Aan de hand van eenvoudige authoring binnen het platform maak je snel nieuwe inhoud aan. Je maakt gebruik van bestaande templates en vraagvormen om zelf krachtige e-learnings te ontwikkelen.

Dashboards en certificaatbeheer

Via dashboards wordt de impact van de leerinterventies inzichtelijk gemaakt. Er wordt heel wat informatie opgeslagen zoals gebruikersaantallen, nieuwe registraties, voltooide cursussen, verlopen certificaten, enz. De deelnemers krijgen advies op basis van hun resultaten en krijgen certificaten voor de gevolgde leerinterventies.

4 belangrijke voordelen voor u en uw gebruikers

Toegankelijk en overzichtelijk

Je kan alle interne leerinitiatieven, opleidingen, data en certificaten efficiënt op 1 plaats beheren binnen de organisatie.

Gebruiksvriendelijk

Ga zelf aan de slag met eenvoudige tools en voorgeprogrammeerde templates om jouw opleidingen te bouwen.

Meertalig

Voorzie je meer talen? Dan kan de e-learning met slechts één druk op de knop vertaald worden in de voorkeurstaal van elke cursist.

Impactvol

Maak aan de hand van het intelligent leervolgsysteem gepersonaliseerde leerpaden die echt op maat zijn van jouw medewerkers.

Geen log systeem maar een op maat gemaakt en gepersonaliseerd leerplatform dat echt doet waar jouw organisatie nood aan heeft.

De volgende onderdelen maken onze tool extra gebruiksvriendelijk voor jouw organisatie

Is jouw organisatie toe aan nieuwe en innovatief e-learning platform?

Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het Epyc Learning Platform!

Uw vraag werd doorgestuurd naar het Epyc team.
We nemen zo snel mogelijk contact op!
Oops! Daar ging iets de mist in! Same player shoots again!