Epyc Downloads

Doe praktische kennis op over digitaal leren
met deze nuttige
downloads.

Leercampagnes: want leren is repeteren!
White Paper

Leercampagnes: want leren is repeteren!

Hoe gaan organisaties om met verandering en innovatie. Inzetbaarheid van werknemers vereist een voortdurend werken aan het verbeteren, verdiepen en uitbreiden van competenties en kennis. Leercampagnes, met hun wederkerende leermomenten, kunnen levenslang leren in bedrijven stimuleren en faciliteren.

Ontdek meerDownload
Branching
Playbook

Branching

Wil je theorie aanbieden op een inspirerende manier? Geen idee hoe dit aan te pakken? We stellen graag een braching (vertakkend) scenario aan u voor. Dit is een zeer interactieve eLearningmodule die leerlingen toelaat om te interageren met de module en het pad te kiezen dat ze zelf willen volgen.

DownloadOntdek meer
Storytelling
White Paper

Storytelling

Mensen vertellen elkaar verhalen. Dat is van alle tijden en gebeurt in alle culturen. Verhalen worden mondeling overgeleverd, staan in boeken, worden verfilmd ... We vermaken ons met verhalen en geven er kennis en levenservaring mee door. Lees even mee hoe we bij Epyc omgaan met verhalen.

DownloadOntdek meer
Learning journey
Playbook

Learning journey

Wil je jouw organisatie laten evolueren naar een lerende organisatie met impact? Zorg dan voor inspirerende hybride leerpaden voor jouw medewerkers. Met dit werkdocument zetten we je graag op weg om learning journeys te creëren die voor jouw medewerkers het verschil kunnen maken.

DownloadOntdek meer
Didactiek en Virtual Reality
White Paper

Didactiek en Virtual Reality

Het succes van een leeractiviteit in VR ligt niet enkel in een goede uitvoering van de technologie. Het is het instructional design dat de kwaliteit van de leerervaring bepaalt. Het leren met VR wordt in de literatuur vaak gelinkt aan verschillende leertheorieën. Alles even op een rijtje.

DownloadOntdek meer

Is het tijd om jouw organisatie te

transformeren met een leertraject op maat?

Laat ons weten waar jij behoefte aan hebt!