Axele on-the-job, jouw slimme coach

Ben je klaar om jouw organisatie een flinke boost te geven? Meet Axele-on-the-job! De interactieve begeleidingstool waarmee jouw medewerkers zelfstandig hun leerdoelen behalen.

Benieuwd hoe Axele on-the-job jouw organisatie kan helpen bij de innovatie van het opleidingsaanbod? Met deze digitale tool waarbij de focus licht op learning by doing, kan je moeiteloos kwaliteitsvolle leertrajecten en interactieve instructies ontwikkelen.

Tijd om jouw intern leeraanbod naar een hoger niveau te tillen!

Wat kan Axele-on-the-job betekenen voor jouw organisatie?

Axele on-the-job begeleidt jouw medewerkers en klanten tijdens het uitvoeren van fysieke handelingen met uw producten.

Via een QR-code krijgen ze toegang tot een geavanceerd e-learning systeem en tool voor interactieve handleiding.

Digital handleidingen

Creëer zelf in no time interactieve digitale handleidingen die klanten of medewerkers helder en stapsgewijs begeleiden door installatieprocessen of onderhoudstaken. Deze gebruiksvriendelijke gidsen verbeteren de ervaring en efficiëntie, waarbij complexe procedures toegankelijk worden gemaakt.

Integreer trainingen

Met Axele on-the-job integreer je nieuwe én bestaande trainingen, webinars, handleidingen, … in een handomdraai. D.m.v. de interactiviteit wordt er steeds rekening gehouden met de actuele situatie waarin de gebruiker zich bevindt tijdens installaties, onderhoud of opleidingen.

Vlotte onboarding

Met Axele on-the-job realiseer je een vlotte onboarding die je nieuwe medewerkers meteen onderdompelt in de eigenheden van de organisatie. Daarnaast is het ook voor de andere werknemers een manier om eenvoudig hun kennis bij te spijkeren over nieuwe maar ook bestaande producten.

Axelerate your workforce: empower people, achieve excellence!

Ontdek de belangrijkste toepassingen

Troubleshooting
Inspection
Training

4 belangrijke voordelen voor u en uw gebruikers

Content op maat

Het creëren van handleidingen is zo eenvoudig als blokjes toevoegen en ordenen, een titel geven en de inhoud invullen. De inhoud van uw handleiding kan een combinatie van tekst, foto’s, video’s of tekeningen omvatten. De QR-code wordt automatisch gegenereerd.

Gebruiksvriendelijk

Je hoeft geen aparte applicatie of software te downloaden. Als organisatie bouw je elk traject eenvoudig op via onze interface, aan de hand van een aangepaste URL. Wij bieden je alle nodige functionaliteit zonder complexiteit. Onze tool is meertalig en kan volledig ontwikkeld worden in de juiste huisstijl.

Kostenbesparend

Een leerplatform moet flexibel, betaalbaar en vooral toegankelijk zijn. Door in te zetten op digitale begeleiding via handleiding of remote guidance mikt Axele on-the-job op 5 sterren voor elk van die doelstellingen. Op het einde van de rit wil je vooral een duurzame oplossing waar je tijd en kosten mee uitspaart!

Interactive guidance

De tool houdt rekening met de toestand on site, en stelt gericht vragen aan de gebruiker. Als installateur van een machine of gebruiker van een product, met Axele on-the-job bereiken we jouw medewerker en klant op maat.


Is jouw organisatie toe aan een effectieve digitale handleidingen?

Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over Axel on-the-job.

Uw vraag werd doorgestuurd naar het Epyc team.
We nemen zo snel mogelijk contact op!
Oops! Daar ging iets de mist in! Same player shoots again!