LEREN MET ZIN

Wie zijn we en wat kunnen we voor jou betekenen?

Epyc Solutions heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van unieke e-learning ervaringen aan bedrijven, overheden, non-profits en de educatieve sector. Met een ruime ervaring in hedendaagse leermethodologieën, ontwikkelt Epyc interactieve oplossingen die uw talent bij- en omscholen en tegelijkertijd een positieve ROI realiseren voor het bedrijf.

Onze visie op e-learning is gericht op langdurige impact

We willen individuen & organisaties uitrusten met op maat gemaakte e-learning-oplossingen die hun productiviteit, efficiëntie en aanwezigheid in een snel veranderende wereld vergroten.

Onze missie combineert persoonlijk groei en productiviteit

We willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen door op maat gemaakte oplossingen te bieden die teams trainen en ontwikkelen,  groei stimuleren en de algehele productiviteit verhogen.

Werken bij Epyc

Epyc is een geweldig team. Wil jij erbij? Dat kan, als jij je herkent in onze 4 basiswaarden: passie, vertrouwen, zorg en fun!

Met ons team van enthousiaste toppers, ondersteunen we mekaar, dagen we mekaar uit, en maken we mekaar beter. Da's goed voor jou, goed voor ons, én goed voor de klant. Wie wordt daar nu niet vrolijk van!

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, en heb je aanleg om digitale inhoud te bouwen, heb je oog voor detail, kleur en symmetrie?Dan moeten we dringend een babbelen!

Geen open functies te vinden? Stuur ons je spontane sollicitatie!

Onderdeel van de Verjo Group

Epyc Solutions maakt deel uit van de Verjo Group, de drijvende kracht achter de toekomst van leren, mobiliteit en informatie. We streven naar vooruitgang, zorgen voor innovatie en leveren hoogwaardige oplossingen om jou en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

De volgende bedrijven staan klaar om jou te helpen: